Prijzen

Een standaard MuSiWeB site kost 24 euro/jaar. Hierbij is hosting (500 Mb), gebruik van de modules, en een gratis theme, te kiezen uit de theme gallerij, inbegrepen.

Als de naam van je vereniging/band bijvoorbeeld Mijn Band is, wordt de link naar je website mijnband.musiweb.be. Indien de naam niet meer beschikbaar is, wordt vaak de plaatsnaam erbij gevoegd, bijv. mijnbandleuven.musiweb.be.

Een demo is gratis.

Eigen domeinnaam

Een eigen domeinnaam (bijv. musiweb.be, of google.be) kan heel makkelijk aan je MuSiWeB site gekoppeld worden.

Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je op google zoeken naar een registrar (een bedrijf dat in opdracht van bedrijven, instellingen of personen een domeinnaam registreert) waar je je domeinnaam kunt bestellen. Prijzen voor .be domeinnamen variëren tussen de 10-16 euro/jaar. Wil je je domeinnaam via MuSiWeB laten registreren, kost dit 16 euro/jaar.

Om je domeinnaam aan je website te koppelen, dient een CNAME te worden aangemaakt, en deze koppeling dient te worden doorgegeven aan MuSiWeB. De domeinnaam kan bij elke willekeurige hosting provider aangekocht zijn. MuSiWeB rekent geen kosten aan voor de koppeling van de domeinnaam naar je MuSiWeB site.

Eigen design

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om naast de bestaande themes, een eigen design te gebruiken voor je MuSiWeB site.

Dit design (bestaande website, of Photoshop of Indesign ontwerp) moet worden omgezet naar een MuSiWeB (privé) theme, hier is een eenmalige kost van 50 euro aan verbonden. De designer van de website wordt uiteraard vermeld in de copyright boodschap op je MuSiWeB site, en op de 'Ook op MuSiWeB' pagina.

Extra schijfruimte

Extra schijfruimte gaat per blok van 500 MB. Een blok kost 1 euro/maand.

Wil je dus 1000 MB extra, kost je dit 2x 1 euro/maand, wat neerkomt op 24 euro/jaar.